Budgetbeheer

Met de verzorging van het budgetbeheer wordt de financiële huishouding op orde gebracht en gehouden.

Wat doen wij

Uitgaven zijn op de inkomsten afgestemd en de financiële afspraken worden bewaakt. Deze dienstverlening wordt zowel aan thuiswonende cliënten als aan cliënten van instellingen aangeboden.

Heijne biedt deze dienst als een all-in pakket aan, waardoor er naderhand geen onverwachte bijkomende kosten zijn. Deze totaal aanpak geeft rust en overzicht voor de betrokkene. Middels het telefonische spreekuur, kan bij onzekerheid, in een persoonlijk contact een toelichting worden gegeven, of vragen worden beantwoord. Daarnaast streeft onze Stichting ernaar om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen op individueel niveau.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

De stichting wil bovenop de wettelijk controles ook kwaliteit bieden voor het inkomensbeheer en is daarom aangesloten bij de Branchevereniging van Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. (BPBI), die de door hen opgelegde eisen, opgenomen in de kwaliteitsverordening, jaarlijks controleert. Hiermee voldoet Heijne aan alle eisen welke de huidige wet- en regelgeving stelt.

Geïnteresseerd in deze dienst? Dan kunt u middels het contactformulier contact met ons zoeken. We zullen dan in contact u opnemen en indien van toepassing een vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek met u plannen. Dit gesprek zorgt voor een helder overzicht waarna besloten kan worden of Heijne in de toekomst het Budgetbeheer kan verzorgen. U kunt ook direct via deze link aanmelden.