Zorg voor later, dat brengt toekomst perspectief !

Heijne Zorg voor Later biedt deskundige hulp en advies bij uw financiën en administratie in situaties waarin u dat niet meer kunt of wilt, bij verhuizing van “thuis naar tehuis”, bij het nadenken over wat er met uw nalatenschap moet gebeuren, en bij het vastleggen daarvan in bijvoorbeeld een levenstestament. Ook kunt u Heijne Zorg voor Later benomen tot uitvoerder van uw testament.

Er is iemand overleden

Een executeur beheert de nalatenschap tijdelijk na overlijden, maar kan ook optreden als beheerder als in het testament bewind is ingesteld of via een verzoek van de erfgenaam.

Moet ik mijn nalatenschap regelen, en hoe dan?

Het erfrecht voorziet in situaties waarin een overledene geen testament heeft: de wettelijke verdeling. Er zijn vaak goede redenen om die ‘standaard’ invulling van het erfrecht aan te passen, en dat kan ook op vele manieren. U kunt terecht bij Heijne Zorg voor Later voor het bespreken van de mogelijkheden.


Ik wil dingen uit handen geven

Via dochteronderneming Heijne Bewindvoering Beheer en Advies B.V. (HBBA) kan worden voorzien in budgetbeheer, beschermingsbewind of mentorschap. HBBA is met ca. 700 cliënten een van de grotere bedrijven op deze gebieden.

Informatie

Heijne Zorg voor Later biedt deskundige hulp en advies bij uw financiën en administratie.